Το Ναυπηγείο

Το Ναυπηγείο της Νέας Περάμου (καρνάγιο) από το 1928 έως σήμερα εφαρμόζοντας την παραδοσιακή ναυτική τέχνη κατασκεύασαν δεκάδες σκάφη παντός τύπου που οργώνουν τις θάλασσες της Ανατολικής Μεσογείου. Σκάφη φτιαγμένα με μεράκι αλλά και άρτια εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της ναυπηγικής τεχνολογίας.

Έτσι σήμερα είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την μέγιστη επαγγελματική συνέπεια και να σας δώσουμε λύση σε όποιο μικρό η μεγάλο σας πρόβλημα.

Σε έκταση 7,000 τμ και σύγχρονες εγκαταστάσεις για την ανέλκυση , καθέλκυση, φύλαξη, επισκευή και κατασκευή παραδοσιακών και συγχρόνων σκαφών, συνδυάζουμε τις ανταγωνιστικές τιμές με την άριστη ποιότητα και το συντομότερο χρόνο παράδοσης.

Στα Ναυπηγεία μας θα βρείτε :

  • Φιλική και ανθρώπινη προσέγγιση σε κάθε σας πρόβλημα,
  • Υπερσύχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας,
  • Άριστους τεχνικούς,
  • Ωράριο που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.

Πρωτοπόροι στον κλάδο μας, δημιουργήσαμε τις συνθήκες εκείνες για να αποτελέσει η Ελλάδα ένα σημαντικό πόλο προσέλκυσης πελατών από όλο τον κόσμο.

Για σας που η θάλασσα είναι η δεύτερη φύση σας, στόχος μας είναι να είμαστε μια πρωτοποριακή ναυπηγοεπισκεαυαστική μονάδα τουριστικών και επαγγελματικών σκαφών που θα ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας.

Η επαγγελματική εμπειρία μας είναι μεγάλη. Όπως η γνώση και η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε.

 
Web Design & Web Development Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου